Istituto G. Caporale 2011 calendar

 

At 5.30 p.m. on Thursday 16 December, the Director of the Istituto Zooprofilattico Sperimentale dell'Abruzzo e del Molise, Prof. Vincenzo Caporale, together with the Abruzzi chefs Niko Romito (Reale restaurant, Rivisondoli, 2 Michelin stars) and Peppino Tinari (Villa Maiella restaurant, Guardiagrele, 1 Michelin star), and the environmental policies expert Walter Mazzitti, gathered in the Hotel Abruzzi, Teramo to present the Istituto G. Caporale's 2011 calendar "Abruzzi and Molise landscapes: gastronomic tradition and food safety".

Some of the other Abruzzi and Molise restaurateurs participating in the calendar project also attended the presentation: "Al Metrò", San Salvo Marina; "Beccaceci", Giulianova; "Elodia nel Parco", Camarda; "L'Angolo d'Abruzzo", Carsoli; "La bandiera", Civitella Casanova; "La Zattera", Pescara; "Nonna Maria", Termoli; "Osteria degli Ulivi", Montorio al Vomano; "Vecchia Trattoria da Tonino", Campobasso; "Zunica", Civitella del Tronto.

 
 
Visualizza la galleria
 
 
 
© IZSAM August 2016
 
 
 
 
 
 
 
 

Istituto Zooprofilattico Sperimentale

dell'Abruzzo e del Molise "G. Caporale"

 

Campo Boario | 64100 TERAMO | ITALIA

Telefono 0039.0861.3321 | Fax 0039.0861.332251

e-mail: archivioeprotocollo@izs.it

Posta elettronica certificata: protocollo@pec.izs.it

Partita IVA: 00060330677

Codice Fiscale: 80006470670